Om oss

NxTech ble etablert i 2008 og er et utspring fra den norske projektorindustrien (ASK, Proxima og InFocus). Vi påtar oss komplette multidisiplinære oppdrag med hovedkompetanse innen hardware- og softwareutvikling.

Uansett hvor liten idé du har, så har vi kunnskapen som trengs for å få prosjektet realisert. Vi har gjennomført utallige industri- og konsumentprodukter for norske og utenlandske kunder.

Vår hovedkunnskap består av:

  • Embedded C, Linux, RTOS, Computer Vision, Edge AI, Internet of Things
  • Elektronikk design og utlegg
  • Forretningsutvikling
  • Supply chain
  • Produksjon. Vi har kvalifiserte produksjonspartnere rundt om i verden som passer ditt produkt, eks: ISO, ATEX, RoHS, rent-rom.
  • Sertifisering og pre-kvalifisering
  • Internt testlaboratoiet

I tillegg samarbeider vi med anerkjente designhus og mekanikkpartnere.

Prosjektreferanser

Trackere for bl.a butikk og kjæledyr
Her har vi bl.a brukt Blåtann, 868Hz og TI1326 kontroller.

Husholdningsapparater
Motorstyring av BLDC motorer og PMDC motorer, Atmel SAM arm prosessor, Vekt celler, custom segement displayer med capasitive touch.

Maritimt utstyr
LCD displayer med Cypress touch. Sol- og værbestandige NXP iMX6 moduler, USB og Ethernet

DAB radio
Streaming, PLC, Wi-Fi, Blåtann med Apt-X, USB og Ethernet.
Display med Android custom integrasjon og iMX6 custom integrasjon.

Instrument cluster for bil
iMX6, GPRS, GPS, 3G, NFC og blåtann.

Smart hus
Integrasjon mot cloud server og Azure. Narrowband-IoT, LoRa, 3G, z-wave, Zigbee, Wi-Fi, metering funksjonalitet. Ulike gateway integrasjoner.

Sensorer
• Radar deteksjon for gatelys med GPRS og RF
• Trykk- og strekksensor for borestreng til offshore
• 3D-sensor

Spill
• Android spill og spill kontroller for smarttelefoner
• Toys-to-life

I NxTech verdsetter vi hver eneste medarbeider som verdifulle deltakere i vår organisasjon. Vi behandler hverandre med respekt, med et felles mål om å sikre at ingen lider skade som følge av sitt arbeid hos oss. Vi anser det som vårt personlige ansvar å ivareta denne målsetningen.

Vi streber kontinuerlig etter rettferdig behandling for alle og opptrer med en inkluderende holdning og verdighet. Vår arbeidskultur er preget av høflighet og gjensidig respekt, og vi tolererer verken verbale eller fysiske former for mobbing eller trakassering. Hos NxTech opererer vi i et mangfoldig miljø, hvor ingen form for diskriminering basert på kjønn, etnisitet, språk, religion eller seksuell legning aksepteres.

Vi følger nøye prinsippene for menneskerettigheter og følger retningslinjene fastsatt av International Labour Organization (ILO), inkludert forbudet mot barnearbeid og tvangsarbeid, samt anerkjennelse av retten til organisasjonsfrihet.

Vi er også bevisste på vårt ansvar når det gjelder miljøvern og tar aktivt del i å minimere vår påvirkning på omgivelsene. Vi tar en proaktiv rolle i å redusere risikoen for hendelser som kan ha negative konsekvenser for miljøet og jobber hardt for å redusere unødvendig forbruk og utslipp i alle faser av våre prosjekter. I 2021 ble NxTech sertifisert som Miljøfyrtårn®, noe som vitner om vårt engasjement for en bærekraftig fremtid.