Våre tjenester

Nxtech leverer et bredt spekter av tjenester. Vi fokuserer på å utvikle ideer til produkter. Vi håndterer hele leverandørkjeden og setter opp verdensomspennende produksjonsoppsett. Vi har et høyt kvalifisert team med spesialister, hver med sitt hoved fagfelt. Gode løsninger krever bra samarbeid både internt og eksternt, derfor velger vi å jobbe med våre kunder istedenfor for våre kunder.

Programvareutvikling

Vi utvikler avanserte embedded løsninger på flere områder.

Elektronikkutvikling

Vi utvikler avanserte embedded løsninger på flere områder. Våres erfarne utviklere tar vare på hele design prosessen fra konsept til produksjon.

Prosjektledelse

Vi kan prosjektere og styre alle typer prosjekter. Fra små enklere til store komplekse prosjekter. Vi kan håndtere alle disipliner i et prosjekt eller helt etter kundens behov og ønsker.

Strategisk innkjøp og logistikk

Innenfor strategisk innkjøp og logistikk tilbyr vi bl.a. tjenester innen evaluering av hele verdikjeden,oppfølging av kvalitet og revisjon av leverandører.

Kvalifisering av leverandører

Vi leverer tjenester innen kvalifisering av leverandører.

Bilindustrien

Vi har ekspertise med komplekse drivlinjer, batteristyrings systemer og implementasjon, motor og motorstyring, regenerering og ladning, diagnostikk og service verktøy

Mekanisk og industriell design

NXTech har ekspertise innen mekanikkdesign og noe industridesign, fra konsept til prototyper.

Produktarkitektur

Vi kan tilby tjenester innen konseptidéer og konseptevalueringer, prosjektomfang og spesifikasjoner og dokumentasjon.

Finansiell og offentlig støtte

Vi kan tilby tjenester for finansiell og offentlig støtte innen EU.