One2Touch

For denne kunden har vi levert Elektronikk design, PCB utlegg, Software design, Prosjekt ledelse, Supply Chain, Produksjons oppsett og oppfølging og Leverandør kvalifikasjon og oppfølging.

One2touch er basert på NFC teknologi, som er den nye standarden for trådlås kommunikasjon på smart telefoner. One2touch har brukt 3 år på å utvikle et patentert trådløst tastatur ved hjelp av lav kost kvalitetskomponenter og egen utvikling. Ved å bruke ny teknologi som heter Near Field Technology (NFC) har one2touch frem til i dag klart å tilby en teknologi som erstatter blåtann for trådløse tastaturer.

One2touch bruker lav distanse trådløse muligheter fra NFC/FeLiCa mobil telefoner for å oppnå touch & type funksjonen til one2touch. Teknologien er basert på RFID og med fleksibelt silikon design er det optimalisert for mobil bruk. Lav energi design og ingen batteri ladning er da en nødvendighet.

O2T Softpad S1 - ISO - With Samsung SIII HD O2T Flipcover Note2 open1 O2T C1 ISO with SIII

Comments are closed.